TERMENI ŞI CONDIŢII
Datele de identificare a vânzătorului:
- Denumire: E&M Digital Kft.
- Sediu: Hungary 6922 Földeák Táncsics Mihály u. 27.
- Nr. de identificare al companiei: 06-09-027768
- CUI: HU24185589
A) Prevederi generale
a.1 Acești “Termeni și Condiții” ale Vânzătorului modifică drepturile și obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare încheiat intre Vânzător și Cumpărător prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul – https://www.software24.ro/.
Condiții pentru cumpărător
a.2 Cumpărătorul poate fi:
- a.2.1 Consumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislaţia naţională.
- a.2.2 Persoană juridică / profesionist neconsumator, relația dintre cumpărător și vânzător (dacă nu este specificat în acești Termeni și condiții) este reglementată în Codul civil Maghiară (denumit în continuare "Codul Civil").
a.3 Acești Termeni și condiții sunt parte integrală a contractului de Vânzare - Cumpărare. Prin furnizarea comenzii, cumpărătorul declară că este de acord cu Termenii condițiile și le acceptă.
a.4 Toate documentele sunt transmise Cumpărătorului la adresa sa de poștă electronică așa cum este prevăzută în contul său de utilizator sau în comanda (în cazul în care comanda nu este trimisă prin intermediul contului de utilizator al Cumpărătorului).
a.5 Acești Termeni și Condiții pot fi modificați prin Contract de Vânzare - Cumpărare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vânzare - Cumpărare individual prevalează Termenilor și condițiilor.
a.6 Acest contract este creat, interpretat, aplicat și supus legilor Republicii Române, fără a se recurge la regulile privind conflictul de legi.
a.7 Toate disputele generate de / sau privind acest contract de Vânzare - Cumpărare, care include acești Termeni și Condiții se supun instanței cu competența generală asupra vânzătorului.
a.8 „Termeni și Condiții” pot fi modificați de către vânzător. Această prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor și Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat să îl notifice pe vânzător cu privire la dezacordul său privind modificarea „Termenilor și Condițiilor” sau să denunțe unilateral contractul pentru acest temei. Versiunea curentă a Termenilor și Condițiilor este disponibilă pe website-ul Vânzătorului și este trimisă, de asemenea, prin e-mail simultan cu confirmarea comenzii.
B) Produse
b.1 În cadrul acestor Termeni și Condiții termenul „Bunuri” are acest sens: parola pentru licența software distribuită cumpărătorului digital sau efectiv, în mod fizic.
b.2 Orice exemple, desene, reclame produse de către vânzător și orice ilustrații conținute în cataloagele vânzătorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativă a bunurilor descrise în acestea.
C) Procedura de comandă
c.1 Consumatorul trebuie să completeze comanda în scopul efectuării unei comenzi. Comanda poate fi plasată prin intermediul unui cont de utilizator sau prin e-mail.
c.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, dacă este posibil.
c.1.2 Modalitatea de plată a bunurilor comandate și detaliile privind modul de livrare dorit pentru bunurile comandate.
c.1.3 Informații cu privire la costurile asociate cu livrarea bunurilor (aceste informații sunt denumite în continuare "comanda").
c.2 Vânzătorul are întotdeauna dreptul să solicite cumpărătorului informații suplimentare (de exemplu, în formă scrisă sau telefonică), în special cu privire la cantitatea de bunuri, prețul de cumpărare și costul estimat al transportului.
c.3 Contacte pentru comandă:
- Interfața web: https://www.software24.ro/
- E-mail: info@software24.ro
- Telefon pentru comenzi: +36 30 149 2450
c.4 Suntem prezenți pe platforma SICAP/SEAP și putem comercializa direct și participa chiar la licitații în unele cazuri. În cazul în care instituția dvs. este interesată de soluții software, puteți să ne contactați la adresa info@software24.ro. Oferim suport (HelpDesk) chiar și cu soluții personalizate în funcție de nevoile instituției. Acest serviciu este garantat gratuit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați, iar noi vă vom oferi tot sprijinul pentru contractul de achiziție. La cerere, putem pune la dispoziție contracte speciale cu soluții personalizate.
c.5 Program de funcționare: non-stop pentru comanda prin e-mail și website, programul de funcționare pentru serviciul pentru clienți este publicat pe website.
Suport tehnic și clienți: LUNI - VINERI 09:00 - 17:00
Sâmbătă și Duminică: fără suport
D) Încheierea contractului
d.1 Comanda se consideră acceptată atunci când vânzătorul emite o acceptare scrisă (denumita în continuare “Acceptarea comenzii”) transmisă cumpărătorului prin e-mail de pe adresa info@software24.ro inclusă în comanda sa.
d.2 Vânzătorul este obligat (dupa acceptarea comenzii) sa nu mai modifice datele si pretul produsului.
d.3 După predarea acceptării comenzii cumpărătorului, contractul de Vânzare - Cumpărare poate fi modificat numai prin acordul ambelor părți.
d.4 Daca cumpărătorul este consumator, contractul de Vânzare - Cumpărare este emis în limba română, în celelalte cazuri Contractul de Vânzare - Cumpărare este emis in limba română, engleză.
d.5 Originalul contractului de Vânzare - Cumpărare echivalent accept "Termeni şi condiţi" care se păstrează în arhiva vânzătorului pe o durata de 5 ani.
d.6 Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra bunurilor prin plata integrala a prețului de cumpărare.
E) Documente
e.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare (comanda) si eventuale documente sunt arhivate de către vânzător în format electronic.
F) Contul utilizatorului
f.1 Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului deținut de către consumator. Contractul de Vânzare - Cumpărare poate fi realizat și fără folosirea unui cont al utilizatorului.
f.2 Cumpărătorul poate accesa propria interfața a utilizatorului după înregistrarea pe website-ul vânzătorului. De la interfața (denumită în continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, cumpărătorul poate comanda bunuri.
f.3 Atunci când creează contul utilizatorului în website și comandă bunuri, cumpărătorul este obligat să furnizeze informații sincere și corecte. Cumpărătorul este obligat să păstreze toate datele furnizate în contul utilizatorului corecte și actualizate. Datele furnizate de către cumpărător în contul utilizatorului și în timpul procedurii de comandă se presupun, de către vânzător, că sunt corecte și actuale.
f.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului și parola. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea privind informaţiile necesare accesului la contul utilizatorului.
f.5 Cumpărătorul nu trebuie să permită folosirea contului utilizatorului de către terți.
f.6 Vânzătorul nu este răspunzător pentru prejudiciile produse de încălcarea obligațiilor prevăzute la art. f.4 și f.5. ale acestor Termeni și Condiții.
f.7 Vânzătorul poate șterge contul utilizatorului, în special dacă acesta nu a fost folosit în ultimii doi ani, sau dacă a încălcat Cumpărătorul obligațiile care îi incumbă, generate de contractul de Vânzare - Cumpărare (inclusiv „Termenii și Condiții”).
f.8 Cumpărătorul este de acord cu faptul că uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei când hardware-ul și software-ul vânzătorului sunt supuse mentenanței de către aceasta sau de către terți.
G) Preț
g.1 Interfața web furnizează informații despre bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile bunurilor includ TVA și toate taxele. Prețurile bunurilor sunt valabile atâta timp cât sunt afișate pe website. Această prevedere nu limitează dreptul vânzătorului de a încheia contract de Vânzare - Cumpărare în condiții negociate individual.
g.2 Prețul afișat pe website nu include ambalajul și costul transportului, și nici spezele pentru tipul de plata ales. Costuri suplimentare pot fi aplicabile.
g.3 Prețul recomandat afișat pe Website declara prețul care poate fi același pentru produsul obținut de pe piața.
g.4 Daca prețul produsului se modifică în timp ce comanda este procesată, cumpărătorul va plăti prețul care a fost valabil în momentul efectuării comenzii.
H) Garanție
h.1 Vânzătorul furnizează documentația pentru activare.
h.2 Ca probă a cumpărării, pentru procedura de garanție, vă rugăm să păstrați toate materialele și accesoriile furnizate împreună cu produsul, în special factura.
h.3 Garanția pentru produsele cumpărate de consumatori (persoane fizice) este de 12 luni, cu mențiunea că activarea se face de o persoană autorizată. Garanția pentru produsele cumpărate de entități/persoane juridice este una prevăzută de legea națională, iar garanția se aplică pe minimul perioadei de garanție determinate de lege.
h.4 Persoanele juridice pot contacta vânzătorul cu solicitări de garanție în termen de 6 luni de la cumpărare, dar vânzătorul nu este obligat să răspundă unei astfel de solicitări. Totodată, persoanele juridice și revânzătorii (și/sau comandă mai multe bucăți de produse) au obligația de a solicita încheierea unui contract separat care să conțină în amănunte datele conform înțelegerii. În cazul în care nu s-a efectuat acel contract și instalarea nu a fost efectuată de o persoană autorizată, nu se acordă garanție acestora.
h.5 Cumpărătorul are obligația de a comunica datele care i se cer pentru a primi ajutor de la vânzător (suport tehnic). Trimiteți la solicitare procedurile necesare efectuate, capturi de ecran, etc., care au fost făcute de cumpărător. Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate, furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și a fost confirmată că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere. Din acest motiv, licențele electronice NU pot fi returnate. Detalii - Excepții conform OUG.141/2022/art8. Compania noastră oferă o perioadă de utilizare de 1 lună pentru cheile de licență digitale pe care le vindem. În această perioadă, oferim suport și o garanție completă pentru toate problemele care apar în legătură cu licența achiziționată. În cazul unui produs inactiv, oferim chiar și o garanție de înlocuire imediată. Solicităm clienților noștri să activeze produsul în această perioadă sau chiar mai scurtă. În caz că activarea se va face pe un termen depășit, cumpărătorul poate solicita o eventuală amânare pentru (comanda-cheia) respectivă (această posibilitate este valabilă numai la solicitare separată). Dacă produsul dvs. este activat după mai mult de 1 lună, nu avem obligația să-l schimbăm cu produsul digital!
I) Opțiuni de plată
i.1 Modalitatea de plată pentru bunurile comandate :
- Stripe – sistem de plăți online, care oferă plăți cu card de credit sau card de debit și transferuri bancare rapide (aceasta poate varia în funcție de țară);
- Transfer bancar în contul bancar al Vânzătorului (HU57117350742356696500000000) (denumit în continuare "Contul Vânzătorului")
i.2 În cazul plații PLL, prețul vânzării este datorat la momentul predării bunurilor. În cazul plății prin sistem de plăți online, plata trebuie să fie efectuată imediat după încheierea contractului, altfel nu va fi procesată de către Vânzător și cumpărarea va fi considerată revocată.
i.3 În cazul transferului bancar, plata trebuie efectuată în termen de 5 zile de la încheierea contractului de Vânzare – Cumpărare. Cumpărătorul este obligat să declare detaliile bancare ale plații. Obligația Cumpărătorului de a efectua plata bunurilor comandate este executată atunci când vânzătorul primește plata în contul bancar specificat.
i.4 Vânzătorul are dreptul, mai ales atunci când cumpărătorul nu furnizează informații suplimentare, să solicite plata prețului integral al cumpărării înainte de trimiterea bunurilor către cumpărător.
i.5 Voucher și reducerile aplicabile pentru bunuri nu se pot combina si uni la acelas comanda, dacă nu este specificat altfel.
i.6 Vânzătorul este plătitor de TVA. Vânzătorul emite factura după plată integrală a prețului. Factura se trimite la adresa de e-mail a cumpărătorului automat. Copia se emite la cerere.
J) Modalități de livrare
j.1 Bunurile sunt livrate cumpărătorului la adresa prevăzută în comandă și în modul ales de către cumpărător în comandă, dacă nu se specifică altfel.
j.2 Timpul estimat de livrare este de maxim de la 10 minute la 48 ore zile lucrătoare sau ora afișată special.
j.3 Livrarea electronică a software-ului (ESD).
j.4.1 Livrarea electronică a software-ului exclude opțiunea plații la livrare!!
j.4.2 Cheia electronică a software-ului este trimisă în termen de 48 de ore după îndeplinirea de către cumpărător a obligației de plată a prețului.
j.5 Bunurile nu pot fi ridicate personal.
j.6 În cazul în care modalitatea de transport este negociată în temeiul unei cerințe a cumpărătorului, cumpărătorul își asumă riscul și costurile adiționale asociate acestei modalități de transport.
j.7 Dacă Vânzătorul trebuie să livreze bunurile într-un loc prevăzut de către cumpărător în comandă, beneficiarul este obligat să primească bunurile la livrare.
j.8 În cazul livrărilor succesive sau a livrării prin alte modalități decât prevăzute în comandă, cumpărătorul este obligat să plătească costurile asociate livrării repetate sau costurile asociate cu alte modalități de livrare.
K) Denunțarea unilaterală a contractului / Returnarea produsului
k.1 Cumpărătorul, dacă este consumator (persoana fizica), conform art. beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute
k.2 Vânzătorul oferă o perioadă adițională de denunțare unilaterala a contractului - de 30 de zile, din momentul recepționării produsului de către consumatori (persoane fizice).
k.3 Denunțarea unilaterala poate fie efectuată prin e-mail, Conform OUG 34/2014/art 16/
k.4 În ambele cazuri de denunțare unilaterala a contractului (prin e-mail sau scrisoare), clientul trebuie să trimită o declarație, completată și semnată, prin poștă la adresa vânzătorului.
k.5 Declarația clientului este disponibilă la cerere.
k.6 La denunțarea unilaterală a contractului, Cumpărătorul trebuie să trimită bunurile nefolosite, documentația completă și declarația clientului, completată și semnată.
k.7 Daca se constata eroare la comerciant -vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumpărătorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificata și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de denunțare unilaterala a contractului a consumatorului în conformitate cu art. 11 din OUG 34/2014. Banii vor fi returnați în tot acelas cont bancar din care a platit cumpărătorul. Conform OUG 141/2021/Art 17.
k.8 Vânzătorul nu este obligat să returneze banii, dacă declarația clientului nu este completată și semnată de către cumpărător sau oricare dintre componentele cheie ale bunurilor (cum sunt certificatul de autorizare sau certificatul electronic) lipsește, deoarece bunurile se consideră astfel deteriorate ireversibil.
k.9 Vânzătorul nu este obligat să restituie prețul integral pentru bunuri, dacă bunurile restituite sunt deteriorate sau se consideră nerespectarea oricărei obligaţi din acest contract. O reducere parțiala a sumei va fi aplicată.
k.10 Cadourile obținute împreună cu bunurile trebuie returnate dacă bunurile principale sunt returnate.
k.11 Adresa sediului vânzătorului pentru returnare se gaseste pe situl vrsoftware.ro
k.13 Articolele 12.1 – 12.11 nu se aplica persoanelor juridice. Renunțarea la contract a cumpărătorului, care este persoana juridica, nu este posibila datorită art. H3,H4,H5, cu excepția faptului când legislaţia statului prevede altfel.
k.14 In cazul in care licenta / licentele cumparate de pe situl VRSOFTWARE.ro nu functioneaza va urma o verificare si in caz ca se constata licenta respectiva nu este functionala din vina noastra clientul va primi o noua licenta ori li se va restitui suma platita in maxim 3-7 zile lucratoare in functie de caz. Daca se constata ca din vina clientului nu functioneaza licenta, va fi indrumat cum sa foloseasca corect licenta achizitionata.
Prin urmare in cazul in care clientul nu respecta "termenii si conditiile" de utilizare impuse de companiile producatoare ale software-ului, aceste au dreptul de a bloca licentele clientilor care nu respecta termenii si conditiile.
Foarte important !! in caz ca produsul a fost folosit, inregistrat sau asociat cu un cont a producatorului si si reiese clar ca din vina clientului apar nereguli nu se mai poate returna conform art.16 din O.U.G Nr.34/2014
Vanzatorul raspunde la e-mailuri intr-un interval de timp 10 minute si/sau 24 ore (in weekend nu este asigurat support si se va raspunde Luni intr-un timp cat mai rezonabil). Acest timp este necesar pentru verificari si analize. Pe site nu exista HelpDesk -Support telefonic ( vocal ), nu avem modalitatea de a rezolva o eroare prin imaginatie.
L) Protecția datelor cu caracter personal
l.1 Protecția datelor cu caracter personal ale cumpărătorului, persoana fizică, este prevăzută de legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protecția datelor cu caracter personal.
l.2 Cumpărătorul este de acord sa ii fie procesate datele personale, adică: numele, adresa, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, număr de telefon etc. (denumite în continuare în mod colectiv “date cu caracter personal”).
l.3 Cumpărătorul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul realizării drepturilor și executării obligațiilor izvorând din contractul de Vânzare – Cumpărare, precum și în scopul menținerii contului de utilizator. În cazul în care cumpărătorul nu decide altfel, cumpărătorul este de acord, de asemeni, cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul trimiterii de mesaje comerciale și informații cumpărătorului. Vânzătorul poate furniza date cu caracter personal procesate terților – parteneri de afaceri ai vânzătorului, în scopul trimiterii de oferte de marketing și de afaceri subiectului datelor personale. Consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal, în integralitatea sa prevăzut în acest articol, nu este o condiție care ar determina imposibilitatea încheierii contractului de Vânzare – Cumpărare.
l.4 Cumpărătorul acceptă răspunderea de a declara corect și sincer datele cu caracter personal și de a le menține actuale. Cumpărătorul acceptă de asemenea răspunderea de a informa fără întârziere. Vânzătorul în cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifică.
l.5 Datele cu caracter personal ale cumpărătorului sunt furnizate transportatorilor cu scopul unic de a se livra bunurile comandate. Datele cu caracter personal ale cumpărătorului nu sunt transmise terților fără acordul prealabil al beneficiarului.
l.6 Datele cu caracter personal pot fi păstrate o perioada nelimitata. Datele cu caracter personal vor fi procesate electronic intru-un mod automat sau în format tipărit sau în mod neautomat.
l.7 Cumpărătorul confirmă că informaţiile personale sunt corecte și că toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar vânzătorului.
l.8 În cazul în care Cumpărătorul consideră că vânzătorul sau procesatorul (art. l.5) efectuează procesarea datelor sale cu caracter personal într-un mod care nu este corespunzător pentru protecția vieții private a cumpărătorului sau este contrar legii, în special în condițiile în care datele cu caracter personal nu sunt potrivite pentru scopul procesării, poate :
l.8.1. să solicite vânzătorul sau procesatorului explicații.
l.8.2. să solicite vânzătorului sau procesatorului să rectifice situația.
l.9 În cazul în care cumpărătorul solicită informații privind procesarea datelor sale cu caracter personal, vânzătorul trebuie să furnizeze aceste informații. Vânzătorul are dreptul să solicite compensație rezonabilă, care să nu depășească însă costul furnizării informației necesare.
l.10 Dacă legislaţia naţională prevede astfel, consumatorul își poate retrage acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Retragerea trebuie sa fie efectuata prin e-mail trimis la adresa vânzătorului. Vânzătorul sau alt procesator de date, care a obținut datele de la vânzător, trebuie să înceteze imediat procesarea datelor cu caracter personal ale parții care se retrage.
l.11 Cumpărătorul este de acord să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania vânzătorului la adresa sa de e-mail. Cumpărătorul este de acord să primească mesaje comerciale ale vânzătorului la adresa sa de e-mail.
l.12 Cumpărătorul este de acord cu salvarea așa-numitelor cookies în calculatorul său. În care este posibil ca întreaga procedură de comandă și toate drepturile și obligațiile vânzătorului izvorând din contractul de Vânzare – Cumpărare, fără necesitatea salvării cookies în calculatorul cumpărătorului, cumpărătorul poate renunța la acordul de salvare a cookies în calculatorul său.
M)Drepturi cu privire la funcționarea defectuoasă
m.1 Drepturile și obligațiile părților privind funcționarea defectuoasa trebuie să fie guvernată de către legislaţia naţională a cumpărătorului dacă acesta este consumator, sau de legislaţia Romaniei, în cazul în care cumpărătorul este persoană juridică (incluzându-se prevederile Codului civil).
m.2 Cumpărătorul trebuie să informeze vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă sau o eroare de activare. Solicitarea pt. Suport technic se face prin email si in scris dupa caz. In cazul mai multor coduri defecte la activare retrimiterea pentru schimb a codurilor se face cate una eventual la solicitarea clientului pe raspundere proprie mai multe! Dupa primirea produsului cumparatorul face activarea cu confirmare de activare valabila (reusita) prin email dupa care poate solicita urmatorul cod. In caz contrar sau termen depasit pentru acel cod nou primit nu se face schimb (se da sprijin -support technic pt. rezolvarea problemei !)
m.3 Vânzătorul este obligat către cumpărător să furnizeze bunuri fără defecte la livrare. În particular, vânzătorul este răspunzător către cumpărător, la momentul la care acesta preia bunurile:
m.3.1 Bunurile au proprietățile prevăzute de către parți, iar în absenta unei astfel de prevederi, au acele proprietăți pe care Vânzătorul le-a descris sau pe care cumpărătorul le aștepta data fiind natura bunurilor în cauză și reclama efectuata de către vânzător
m.4 Vânzătorul declară expres că este singurul proprietar al bunurilor și că în această Vânzare – cumpărare a îndeplinit toate obligațiile impuse de vânzarea – cumpărarea acestui tip de bunuri.
m.6 Drepturile izvorând din funcționarea defectuoasa trebuie exercitată de către cumpărător pe adresa de email publicat pe site.
Important !! Produsul se considera folosit insemnand inregistrat sau asociat cu un cont a producatorului nu se mai poate returna ( acela este activat). In ori ce situaţie ref. la instalare sau activare se contactează vînzătorul şi nu furnizorul care nu pate da detalii despre produsele cunparate de la comenciant. !!
m.7 În cazul în care cumpărătorul denunța unilateral contractul de Vânzare – Cumpărare are obligația să trimită vânzătorului o notificare de denunțare unilaterala Formularul de declarație se poate cere prin e-mail. În cazul neîndeplinirii acestei obligații, denunțarea contractului de Vânzare – Cumpărare este considerată inexistentă, iar vânzătorul este îndreptățit să aleagă dreptul izvorând din folosirea defectuoasă a produsului.
m.8 Orice drepturi și obligații ale părților privind răspunderea pentru funcționarea defectuoasă pot fi modificate de către procedura vânzătorului privind reclamațiile.
N)Administrarea plângerilor și soluționarea disputelor
În cazul izvorârii vreunei dispute din contract, cumpărătorul trebuie sa contacteze departamentul de servicii pentru clienți al vânzătorului disponibil pe site sau la cerere. Toate discutiile se fac prin email sau in scris. • Formularul de contact de pe website-ul vânzătorului la cerere
În cazul în care consumatorul nu este mulțumit cu soluția la problema survenită, poate vizita website-ul http://ec.europa.eu/odr, unde poate trimite reclamație și cerere de dezdăunare.
O)Prevederi finale
o.1 Vânzătorul nu este ținut de codurile etice în sensul al Codului Civil Roman, în cazul în care cumpărătorul este persoana juridica.
o.2 Cumpărătorul își asumă riscul modificării circumstanțelor în conformitate din Codul Civil, în cazul în care Cumpărătorul este persoana juridica.
o.3 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuita cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la contractul de Vânzare - Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate în scris.